Logo
Odštampajte ovu stranicu

POČETNA EDUKACIJA U TRANSAKCIONOJ ANALIZI 2019 U BEOGRADU, NOVOM SADU, PODGORICI, BANJALUCI Istaknut

 Ako ste pisali na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. mi vasu prijavu ili upit nismo dobili, pa vas molimo da ponovite melj upućivanjem na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 U Beogradu i Novom Sadu, u oktobru 2019. počinje sa radom nova grupa zainteresovanih, sa prvom godinom edukacije iz transakcione analize, u organizaciji TA Centra – asocijacije transakcionih analitičara Srbije i Psihopolis instituta. Reč je o zvanicnom treningu iz transakcione analize, takozvanom TA 101 kursu, koji je organizovan po sistemu jedan dan vikendom, jednom mesečno, tokom deset meseci. 

U Podgorici i Banjaluci, grupe krecu ukoliko se prijavi dovoljan broj polaznika.

Po završeku kursa i uspešno položenom ispitu dobijaju se nacionalni i međunarodni sertifikati o završenom treningu:

  • · Osnovni sertifikat iz transakcione analize,
  • · 101 Verification Form.


Završetkom ovog treninga stiče pravo na redovno članstvo međunarodnoj TA asocijaciji (ITAA).

EDUKATORI I SUPERVIZORI:
Kurs vode transakcioni analitičari (CTA) i internacionalno i nacionalno ovlašćeni edukatori i supervizori za transakcionu analizu (PTSTA i TAI) Međunarodnog udruženja za transakcionu analizu (ITAA)

STA ZAINTERESOVANA OSOBA TREBA DA URADI?
Posaljite mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  koordinatorki TA Centra Tatjani Majer. Ovaj mejl vas ne obavezuje da pohadjate edukaciju.
Potrebni podaci su: ime i prezime, e-mail adresa na koju zelite da dobijate postu, broj mobilnog telefona za kontakt, kratak CV (desetak rečenica), i u nekoliko recenica opisite sta ocekujete od ovog treninga.

STIPENDIJE!!!!
TA Centar dodeljuje STIPENDIJU (besplatno pohađanje uvodnog kursa) odličnim studentima završnih godina fakulteta. Zainteresovani treba da pošalju mejl sa podacima ( ime i prezime, broj mobilnog telefona, kratak CV, kao i vaš dosadašnji prosek na studijama) na p Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  do 25. septembra.

Poslednji put izmenjenočetvrtak, 19 septembar 2019 08:51
Ocenite ovaj članak
(6 glasova)
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.