Logo
Odštampajte ovu stranicu

U toku je prijavljivanje za nove edukativne grupe iz Transakcione analize, oktobar 2012.

PRIJAVLJIVANJE ZA NOVE EDUKATIVNE GRUPE TA 101  U BEOGRADU, NOVOM SADU, SUBOTICI, KRAGUJEVCU I BANJA LUCI JE U TOKU

EDUKACIJA POCINJE U OKTOBRU 2012. (ILI RANIJE UKOLIKO SE OFORMI GRUPA)

Uslovi za prijavljivanje su: početni trening je otvoren za veoma različite profile – ne samo za psihologe i lekare kako se to obično misli – jer se TA primenjuje u veoma različitim kontekstima. Kasnije u edukaciji, tokom naprednog treninga se pojavljuju određena ograničenja. Naziv transakcioni analitičar-savetnik i transakcioni analitičar-psihoterapeut mogu dobiti osobe sa završenim fakultetom, VII stepen obrazovanja (nije važno koji, poželjno humanističke ili društvene orijentacije).


Svi predavači su akreditovani, tako da sertifikat sa treninga priznaju Internacionalno udruženje za transakcionu analizu (ITAA), kao i regionalna udruženja: Evropsko (EATA), Latinoameričko (ALAT) i Pacifičko (WPATA).

Zainteresovani za edukaciju u 2012/2013 treba da posalju mejl na ovu adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript) koordinatorki TA Centra Tatjani Banjac. Potrebni podaci su: ime i prezime, e-mail adresa na koju zelite da dobijate postu, broj mobilnog telefona za kontakt, i kratak CV (desetak rečenica).

 

Poslednji put izmenjenoutorak, 28 februar 2012 10:28
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.