Logo
Odštampajte ovu stranicu
Rekli su o nama:

Rekli su o nama:

Prva OTA generacija je uspešno završila dvogodišnji trening program i stekla setifikat
ORGANIZACIONE TRANSAKCIONE ANALIZE
Rekli su o nama:

“Nakon dvogodišnjeg edukovanja iz OTA-e, kao kruna rada i svega onog što sam naučila od nesebičnog, poučnog ,strpljivog, veoma interesantnog i razumljivog predavanja , želim da se zahvalim svim edukatorima i pohvalim njihov neprocjenljiv doprinos pojedincu i društvu. Razlog svega navedenog nije „ suha kurtoazija „ već proživljene radionice i lično uvjerenje u poboljšan kvalitet života, medjuljudskih odnosa, roditeljstva, sticanje samopouzdanja, opšti napredak ličnosti i „lakši život“.

Brankica Skenderija
Regional Manager
FABRIKA DUHANA SARAJEVO D.D.
Banja Luka


“Želela bih još jednom da Vam zahvalim na znanju i posvećenosti.
Dopalo mi se što ste različite pa je svaki susret sa Vama bio drugačiji.
Vežbe koje ste izabrale su mi baš bile interesantne : ) . Zamerki nemam, jer sam dobila ono što sam očekivala. Jedina sugestija bi bila da je koučingu posvećen čitav modul, koji je meni lično bio veoma interesantan i korisan, pa smatram da bilo dobro da se i drugim intervencijama posveti malo više pažnje.
Želim Vam da još dugo,dugo uspešno radite kao OTA tim, jer smatram da super funkcionišete zajedno i da se međusobno nadopunjujete.”
Još jednom veliko Hvala na znanju i srdačan pozdrav od

Borislava Prstojević

„Bilo mi je veoma lepo sa vama prethodne dve godine. Iako mi je drago što je obuka okončana zbog obaveza koje je nametala, žao mi je što je time okončano i naše druženje.“
Zorica Đoković
Direktor
Srednje Tehničke škole Drvo Art
Beograd

“Kao neko bez predznanja iz psihologije i/ili TA, na jednom mjestu sam dobio mnogo znanja o komunikaciji i odnosima u organizacijama. Moja najveća dobit je na ličnom planu, jer sam primjenjujući stečena znanja značajno unaprijedio svoje vještine komunikacije, upravljanja vremenom i uopšte rada koji uključuje saradnju i upućenost na druge. Hvala Vam na tome! Sve vas srdačno pozdravljam, nadam se da se uskoro vidimo.
Ako vas put nanese u BL (možda baš sa OTA treningom), bilo bi mi izuzetno drago da se javite!”

mr Bojan Dragišić
Revizor učinka
Glavna služba za reviziju javnog sektora R. Srpske


„Želim da Vam zahvalim na nesebičnom deljenju znanja sa nama, kao i na izuzetno profesionalnom odnosu na ispitu.“

Ruzica Ankic
Partner Director
BEACONHOUSE
Office Belgrade

“Drage Ivana, Lidija i Dragana,
Bilo mi je veliko zadovoljstvo da ''zavirim'' u svet TA i otkrijem koliko toga zanimljivog i korisnog tamo ima. Završetak našeg treninga je zapravo tek početak... knjigama i beleškama sa predavanja se redovno vraćam, uvek mi za nešto zatrebaju :) Hvala vam puno na svom vašem trudu, strpljenju i razumevanju.
Puno vas pozdravljam,”

Danijela Korac Mandic
koordinatorka programa
Novosadski humanitarni centar

Poslednji put izmenjenoutorak, 11 februar 2014 14:23
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.