Maja Stoparić

psiholog i psihoterapeut

Diplomirala je psihologiju u Beogradu na Filozofskom fakultetu. Sertifikovani je transakcioni analitičar (CTA), kao i redovni supervizor i edukator transakcione analize u oblasti psihoterapije (TSTA-P) sa medjunarodnom diplomom (EATA, Evropska asocijacija za transakcionu analizu i ITAA, Internacionalne asocijacija za transakcionu analizu). Ima nacionalni sertifikat za psihoterapiju.

Član je Internacionalne asocijacije za transakcionu analizu (ITAA), Saveza društava psihoterapeuta Srbije i TA Centra (Asocijacije transakcionih analitičara Srbije)

Preko 25 godina drži radionice profesionalcima u oblasti humanističkih nauka, kao i grupama za lični razvoj u Srbiji i regionu. Poslednjih 20 godina transakcionu analizu praktikuje u individualnoj i porodičnoj psihoterapiji I savetovanju, kao i psihoterapiji i savetovanju parova, edukaciji i superviziji.

Radila je sa adolescentima u kliničkom i edukacijskom kontekstu u oblasti asertivnosti, emocionalne pismenosti i partnerskih odnosa. Koautor je edukacija „ Tri roditeljske veštine”, kao i autor edukacije „Emocionalna pismenost” pri „Psihopolis Institutu“. Aktivno učestvuje na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim konferencijama i kongresima.

Živi i radi u Subotici i Beogradu.

Nazad na sve članove tima